Online workshops for dig der gerne vil lære alle de smarte og effektive metoder til at nå dine kunder på verdens vigtigste sociale platform. 

Hvad er det?

8 workshops hvor vi kommer rundt i alle de hemmelige kroge af Facebook. Du vil lære hvad der virker og kunne lægge en unik plan for din markedsføring, så den passer præcis til din virksomhed og din personlighed.

Hvorfor​ skal du med?

Du skal med på workshoppen fordi Facebook er det sted du allernemmest kan nå et nyt publikum og vækste din omsætning.

Facebook kan utroligt meget, og de færreste er i stand til selv at regne ud, hvad der virker og ikke virker.

Jeg ser dagligt veletablerede forretninger lave underlige fejl på Facebook. Det er fejl som du let kan lære at undgå, så du virker professionel og troværdig overfor dine kunder og kan sælge nemmere.

Hvem er det til?

Det er til dig som allerede har eller planlægger at starte en virksomhed indenfor behandlerverdenen eller hvis du hjælper folk på andre måder med services og ekspertviden.  

Det er både for dig der har en sidebeskæftigelse eller en fuldtids beskæftigelse.

På Workshoppen vil du lære hvad du skal lægge vægt på og hvordan du nemmest når ud til dit publikum, og får et bedre kundeflow, og det er uden at skulle være på Facebook 24 timer i døgnet eller bruge en uhyrlig masse penge på annoncer.

Det er til dig der gerne vil have en grundig forklaring så du ikke føler du bliver hægtet af. Alt bliver forklaret så det er let at forstå.

Hvordan foregår det?

Materialet ligger i et online kursusområde hvor du kan se det lige når du vil. Du får dit eget log in og har evighedsadgang til materialet. 

Har du spørgsmål har vi en Facebookgruppe hvor jeg selv og de andre er hurtige til at hjælpe.

4597 kr. inkl. moms

Eller betal over 3 måneder

Helle ButtrupEjer og underviser i Praktisk Praksis

Jeg har igennem de sidste 4 år næsten udelukkende brugt facebook til at møde nye kunder og følgere, og jeg kan lære dig det samme. Mine elever har lært at bruge Facebook professionelt, uden at skulle hyre et bureau eller bruge utroligt mange penge eller læretimer. Facebook er den største og vigtigste sociale platform, og du kan høste alle fordelene, når du lærer de rigtige metoder.

Der er tænkt på alt, og jeg føler mig langt bedre klædt på som selvstændig via Facebook nu!


Elena Michelsen Terapeut

Med deltagelse i Facebook-kurset om markedsføring håbede jeg på, at blive bedre til at navigere rundt i Facebook junglen – do's and don'ts som selvstændig. At få fif til at markedsføre min virksomhed uden at betale en masse penge. Og mine ønsker blev indfriet!

Der er tænkt på alt, og jeg føler mig langt bedre klædt på som selvstændig via Facebook nu! Helle forklarer og fortæller desuden, så alle kan være med. Tak for et godt kursus!”

Kurset var dejligt konkret - med klare "sådan gør du" anvisninger omkring praktikken.


Dorthe Hein

Jeg købte kurset, fordi jeg er ved at starte virksomhed op, og det var oplagt at købe mig til viden i stedet for selv at skulle prøve mig frem med alt det tekniske. Der er så rigeligt, jeg er nødt til at lære gennem "trial and error" omkring det at markedsføre mig selv.

Kurset var dejligt konkret - med klare "sådan gør du" anvisninger omkring praktikken. Og det er super genialt, at videoerne er lagt op hver for sig ved siden af optagelsen af webinaret, så jeg ikke skal sidde og lede hele webinaret igennem for lige at se det der smarte noget, du lige viste.

Jeg vil anbefale det til andre, der gerne vil til at bruge Facebook (mere) som kommunikationsplatform, for jeg synes, det gør livet så meget lettere, at jeg har sluppet for selv at skulle prøve al praktikken af, så jeg i stedet kan koncentrere mig om at øve mig i at lave lækkert indhold i de værktøjer, jeg har fået lært.

Tusind tak, det var virkelig Facebook fra grunden


Anne-Vibeke Pedersen

Mit kendskab til Facebook-firmasider var næsten på nulpunktet, men hvor har jeg lært meget. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med det.

Genialt med de små sekvenser så man bedre kan finde et bestemt sted, hvis man vil gense det. Facebook-kurset er pædagogisk bygget op, intet underforstået, alt blev vist og forklaret - det var så dejligt.

Tusind tak, det var virkelig Facebook fra grunden

Det er en god kursusform, og jeg er glad for, at jeg kan se tingene flere gange


Susan Schvartz Larsen Terapeut

Jeg havde så godt som ingen viden om, hvordan jeg kunne bruge Facebook til min virksomhed, inden jeg deltog i kurset om markedsføring på Facebook. Jeg har fået rigtig mange gode værktøjer og ideer.

Det online kursus er en god kursusform, og jeg er glad for, at jeg kan se tingene flere gange

Jeg har lært virkelig meget


Nanna Lynge Sense Kostkonsulent

"Jeg købte kurset fordi jeg havde brug for at blive bedre til at annoncere på facebook.

Faktisk har alt det du har sendt ud være super godt, og jeg har lært virkelig meget. Jeg synes det er super fedt med dine videoer og du har en behagelig stemme - hvilket er super vigtigt.

Jeg har allerede anbefalet det til alle mine sensekonsulent kollegaer og jeg ved at mange af dem er på."

Jeg fik mange aha-oplevelser undervejs og idéer til nye tiltag.


Gitte Hildebrandt

Jeg købte kurset fordi jeg i forvejen følger dig på de sociale medier, nyhedsbrev etc. Jeg har været meget glad for dine åbne konsultationer om tirsdagen. Vi er meget på bølgelængde i vores måde at tænke på og lave markedsføring på, så da Facebookkurset kom til en så fordelagtig pris, slog jeg til. Jeg havde tidligere overvejet at købe et andet Facebookkursus, men det var for dyrt for mig pt.

Min oplevelse var, at det fungerede rigtig godt med de små instruktionsvideoer, som jeg så kan gå tilbage til, når jeg vil arbejde konkret med min Facebookside. Jeg har implementeret nogle af de ting, du har fortalt om, men er slet ikke færdig. Det er trygt at kunne gå tilbage og se videoen samtidig med, at tingene sættes op. Og så har man også mulighed for at stille spørgsmål. Jeg fik mange aha-oplevelser undervejs og idéer til nye tiltag.

Jeg ville anbefale andre at tage kurset, da det er meget konkret og samtidig går i detaljer f.eks. med at sætte en annonce op på Facebook og hvilke overvejelser, man skal have med der. Du er også rigtig god til at fortælle og nysgerrig på nye løsninger og muligheder.

Tak for et rigtigt brugbart kursus, som giver mig mod på at fortsætte min markedsføring på Facebook også!

Postrotationen var virkelig en øjenåbner.


Betina Holm Coach

Kurset i markedsføring på Facebook har været godt. Postrotationen var virkelig en øjenåbner. Den betyder, at jeg ikke behøver at føle mig presset til at "finde" på noget smart i en fart.

Du har en behagelig stemme, og du guider os rundt i Facebooks undersider og "behind the scene" lige så fint.

Det var især godt at få vist det med prisstyringen. Som helt ny iværksætter er jeg meget obs på udgifterne ikke løber løbsk, så det var godt at få vist, hvordan man selv styrer det.

Jeg vidste meget om mulighederne på Facebook. Meeeeen jeg er da blevet en del klogere


Helle Eklund Terapeut

Facebook-kurset er lavet som et onlinekursus, og det er super, fordi man bare kan sidde derhjemme og blive undervist.

Genialt at man får permanent adgang til kurset. Jeg har selv flere gange haft brug for lige at gense/høre en del af kurset for at få noget genopfrisket.

Jeg vil helt klart anbefale kurset til behandlere men også til andre selvstændige, der har oprettet firmaside på Facebook.

Mine forventninger til kurset er indfriet, langt mere end jeg havde håbet på. Det er bare super!

Inden kurset var jeg en - hvis jeg selv skulle sige det - rimelig habil Facebook-bruger og synes, jeg vidste meget om mulighederne på Facebook. Meeeeen jeg er da blevet en del klogere 🙂

Jeg har fået meget større indblik i de potentialer, Facebook har i forhold til markedsføring af mine ydelser, samt vigtigheden af at min hjemmeside er "toptunet".

Jeg har på nuværende tidspunkt brugt mange af guldkornene fra kurset og har fået tilrettet meget på både Facebook og på min hjemmeside, hvilket allerede har givet større interesse for det, jeg laver

Super fed kursusform!


Kathrine Halkjær Terapeut

På Facebook-kurset i markedsføring har jeg fået konkret viden om, hvordan jeg kan markedsføre min lille virksomhed. En større sikkerhed/selvtillid omkring markedsføring.

Super fed kursusform! Så fedt at man kan se det i etaper, og når det passer en! Jeg håbede, at jeg efter kurset blev mere målrettet omkring min markedsføring, og det har jeg helt sikkert fået redskaberne og inspirationen til

Jeg vil anbefale kurset til alle der har den mindste tvivl om hvordan FB virker


Esben Berger

Jeg købte kurset for at få dybere indsigt i FB

Var mest begejstret for det sidste modul, hvor man kombinererede nyhedsbreve med FB... det skal prøves af.

Jeg vil anbefale kurset til alle der har den mindste tvivl om hvordan FB virker

Og derudover tak for dit gode humør. STORE Cyber kram fra mig til dig ☀️

Helle har en kæmpe kompetence på området, og laver gode inspirerende videoer hvor hun viser hvordan man bruger Facebook


Hanne Juul Thomsen Familieterapetu og Mindfulness instruktør

Jeg havde brug for at få kontakt til de mennesker jeg brænder for at hjælpe. Jeg synes salg er svært, og havde ikke det store budget til at komme ud med mine redskaber. Jeg havde meget lidt viden om Facebook, men var klar over at det ville være en god måde for mig at nå min målgruppe. Mine udfordringer var at jeg manglede kontakt til mine potentielle kunder, og ikke vidste hvordan jeg bruger facebook som markedsføring.

Helle har en kæmpe kompetence på området, og laver gode inspirerende videoer hvor hun viser hvordan man bruger Facebook, hvad der er godt at gøre/hvad man ikke skal gøre. Kursets videomateriale præsenteres på en meget overskuelig måde som gør det let at finde tilbage til de tips man lige står og mangler/har glemt. Det er bygget logisk op så man lærer tingene efterhånden. Og så kan man spørge på Facebook gruppen hvis der er noget man har brug for hjælp til. Det var specielt godt at lære de mere nørdede ting så man får slået billeder op i de rigtige formater, linke rigtigt til hjemmeside m.m, lære at designe i Canva, og at lære om annoncering både for begyndere og viderekommende. Fedt at lære at kunne analysere sine annoncer og derefter at målrette dem mere effektivt

Jeg vil anbefale kurset til personer som har budskaber, de gerne vil ud med, specielt små virksomheder, og som selv vil "skræddersy" og lave deres opslag. Det er en spændende og effektiv måde at udvikle kontakten til sin målgruppe på. Helles ekspertise kender næsten ingen grænser og den er fantastisk at have adgang til.

Tak for et godt kursus, hvor har jeg lært meget. Jeg fik "hul igennem" til Facebook og det føles fantastisk 😉

Det er dejligt, at man får alle svar serveret


Michelle Bach Knudsen Terapeut

Jeg har fået serveret ideer på et sølvfad. Tak for det. Facebook-kurset i markedsføring er beskrevet på en simpel og overskuelig måde. Jeg føler virkelig, at jeg har lært noget, jeg kan bruge - fra det simple som sideindstillinger til udførsel af kampagner.

Det er vigtigt for mig at anvende det, jeg lærer, og det synes jeg, kursusformen giver god mulighed for. Når man har udført idéerne fra en video kan man gå videre til næste.

Jeg vil anbefale alle entreprenører at tage dette Facebook-kursus. Det er dejligt, at man får alle svar serveret, og ikke selv skal bruge en masse tid på at udforske mulighederne på Facebook.

Det er tid, man ikke har. Tid hvor man i stedet kan fokusere på anden markedsføring eller salg.

Alle, der har virksomhedssider på Facebook, bør tage kurset


Ianneia Livia Silke Meldgaard Ekspert i manifestation

Jeg har på Facebook-kurset i markedsføring fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg kan bruge mine penge bedst på Facebook.

Virkelig mange guldkorn som finjusterer og opkvalificerer min brug af Facebook. Dejligt at kurset er inddelt i de mange små videoer, så man hurtigt kan gå tilbage og finde det, man lige leder efter.

Alle, der har virksomhedssider på Facebook, bør tage kurset. Og man får rigtigt meget for pengene. Tak :-)”

Jeg er begejstret.


Lena Vedel Thinggaard Terapeut

Jeg er begejstret. Facebook-kurset i markedsføring har været virkelig god og brugbar viden. 1000 tak for det. Godt med et onlinekursus. Godt fortalt, stillet op og vist. Jeg syntes, indholdet var godt afstemt. Uanset faggruppe kan mange lære meget af kurset.

Du får gjort det nørdede nemt.


Christina Bonita da C. Oliveira

Jeg har før prøvet at lave facebook annonce hvor jeg følte jeg smed pengene ud af vinduet og ingen effekt. Det er surt show og noget jeg helst vil undgå derfor var det interessant for mig at få fb kurset.

Helle du er en fantastisk underviser og jeg faktisk jubler over at have fundet dig. Du er mega pædagogisk og får forklaret tingene på en så elegant måde at det er til at gå til. Jeg har fået så meget viden at jeg føler mig så klar til fb og har allerede implementeret en hel del af det. Du får gjort det nørdede nemt.

Selv om der har været nogle ting jeg allerede viste har jeg ikke kedet mig, for der har alligvel kommet noget ind som jeg ikke lige havde tænkt på. Det er svært at fremhæve noget da det hele bare hænger sammen. Min store udfordring har været pixels og at blive dus med maskinrummet i min fb annoncering. Og det er jeg blevet også selv om der er læring undervejs.

Jeg vil anbefale kurset til alle der vil bruge facebook aktivt i deres markedsføring.

Jeg har fået ro i maven til at kaste mig ud i at bruge Facebook professionelt


Louise Berner Business Coach

Jeg har efter Facebook-kurset fået meget mere viden og ro i maven til at kaste mig ud i at bruge Facebook professionelt.

Kursusformen er så fantastisk med muligheden for at tage de moduler, jeg har brug for, og jeg kan gense det, hvis der er noget, jeg er i tvivl om.

Jeg vil anbefale kurset til alle selvstændige, som har brug for at brande dem selv på Facebook.

Jeg håbede at blive mere tryg i min brug af Facebook, og det blev i den grad indfriet

Mine ønsker til kurset blev i den grad indfriet


Ida Glad Kunstner

Efter Facebook-kurset i markedsføring har jeg fået et helt andet syn på, hvad Facebook er og kan bruges til.

At kunne se filmene i mit eget tempo var helt essentielt for, at jeg kunne nå at følge ordentlig med.

Mine ønsker til kurset blev i den grad indfriet

Jeg har allerede anbefalet kurset videre til andre selvstændige.


Anne-Marie Jensen Psykoterapeut

Efter Facebook-kurset er jeg blevet meget klogere på, hvad der virker i forhold til markedsføring på Facebook, og på hvordan jeg kan slippe af sted med det uden at blive ruineret.

Jeg kunne tage kurset, når det passede mig og i takt med, at jeg fik implementeret det, jeg lærte. Jeg har allerede anbefalet kurset videre til andre selvstændige.

Kurset har stor værdi, fordi det er med til at brande mig, og gør, at det jeg tilbyder, forbliver i andres bevidsthed

Der alle de konkrete gode råd og anvisninger, som man som almindelig FB bruger aldrig selv ville finde ud af


Melene Johnson

Jeg havde i første omgang brug for at lære at lave Boost og annoncer på FB som udgangspunkt, derfor købte jeg kurset.

Kurset var godt tilrettelagt. Det jeg skulle lære blev præsenteret af Helle og på videoer der helt præcist viste hvad Helle taler om.

Jeg har lært hvordan man laver nyhedsbreve uden at have nyt at fortælle. Det var rigtig godt, derudover er der alle de konkrete gode råd og anvisninger, som man som almindelig FB bruger aldrig selv ville finde ud af. Jeg kan gense videoerne fra kurset når jeg vil. Det er rigtig godt, så de kan afspilles når man sidder og skal lave opgaven selv.

Jeg vil anbefale kurset til små selvstændige der har brug for at gøre opmærksom på de ydelser man sælger. De vil få glæde af kurset. Har du taget kurset kan du straks gå i gang. Desuden kan man altid stille spørgsmål i FB gruppen

Det er svært at komme med gode forslag, til et kursus der afvikles så perfekt og velforberedt.

Jeg vil anbefale det til alle små selvstændige som vil bruge Facebook.


Mai Brit Holm Nielsen

Jeg ville gerne lære mere om facebook, opsætning og hvad der kan gøre det hele lidt mere lækkert, så derfor købte jeg kurset.

Har haft en rejse i det her univers, Helle er en fantastisk underviser , let forståeligt og altid åben for spørgsmål. Jeg har lært meget omkring billeder, hvad sælger og hvad sælger ikke og fået en bevidsthed om hvad gør noget godt.

Jeg vil anbefale det til alle små selvstændige som vil bruge Facebook.

Min tilgang til Facebook er nu på et mere professionelt plan, hvilket klart styrker min forretning


Tulle Hyllested Terapeut

Jeg troede, at jeg kendte til brugen af Facebook, men jeg blev meget klogere, da jeg gennemgik Facebook-kurset og kunne bruge min nye viden med det samme.

Min tilgang til Facebook er nu på et mere professionelt plan, hvilket klart styrker min forretning. Tak for det! Du forklarer tingene på en sød og afslappet måde, og du har en god energi 🙂

Jeg vil klart anbefale kurset til alle, der gerne vil arbejde mere professionelt med Facebook

Det er vigtigt at huske markedsføringen


Sten Svensson Hypnoterapeut

Facebook-kurset i markedsføring er opbygget med en rigtig god systematik - godt at alle funktionaliteterne bliver gennemgået. Den systematiske facon gør, at man kommer i tanke om funktioner, der lige må kikkes på.


Jeg vil anbefale Facebook-kurset til andre behandlere - særligt de af os, der er mere fokuseret på at arbejde med klienter end at huske på markedsføringen.

WOW GULD!!!!! Gode tips og tricks


Michele Schlüntz Iværksætter og konsulent

Den sidste del af Facebook-kurset i markedsføring var for mig... WOW GULD!!!!! Gode tips og trick. Ting som man ikke ved, hvis man ikke har nørklet med det....og nu slipper jeg for det, TAK.

Den sidste halvdel er klart noget, jeg vil lytte til igen flere gange. Især det med rotation og programmeringen af det. FEDT. Det er jo helt klart arbejdsbesparende, og det giver RO på.

Det har gjort mig opmærksom på mange flere muligheder på Facebook, end jeg var klar over.


Inge Mørup Terapeut

Jeg syntes, det er et godt kursus om markedsføring på Facebook, fordi det har gjort mig opmærksom på mange flere muligheder på Facebook, end jeg var klar over.

Jeg har efterfølgende haft stor succes med at opsøge grupper indenfor mit eget erhverv.

Mit helhedsindtryk af kurset er meget positivt - så tak for det. Onlinekursusformen er helt perfekt for mig, som har en travl hverdag. Jeg havde en forventning om at få et bredere indblik i Facebook og dens muligheder – og det blev indfriet.

Jeg er stadig helt høj over det


Karen Krog Nielsen Terapeut

Efter Facebook-kurset er der en helt ny verden, der har åbnet sig. Jeg har fået øjnene op for de utrolige mange muligheder, der ligger i Facebook.

Jeg er stadig helt høj over det, og er slet ikke færdig med at implementere alle de gode ideer og redskaber.

Tak for et rigtigt godt kursus.

Godt forklaret og demonstreret


Kirsti Andersen Terapeut

Godt forklaret og demonstreret. Helle er fantastisk til at forklare på en simpel og forståelig måde. Er der noget, man ikke får med, er det bare at stoppe videoen og spole tilbage, det er perfekt.

Et godt kursus om markedsføring på Facebook med super gode værktøjer til optimering og gode fif til at lave gode billeder.

Jeg kan varmt anbefale at købe kurset. Det er alle pengene værd


Camilla Jørgensen Massageterapeut

Dette er et supergodt kursus for dig, som gerne vil lære at bruge Facebook markedsføring strategisk - uden at spilde tid og penge.

Helle tager dig i hånden, og hun forklarer hver eneste vigtige detalje på en simpel og letforståelig måde. Hvis du f.eks. aldrig har brugt Facebook annoncer før, vil du lære det hele fra bunden.

Hvis du har noget erfaring i forvejen, vil du stadig få gode tips og vigtige detaljer, som det er svært selv at regne ud.

Helle ved lige, hvor man skal huske at klikke, og hvad man skal kigge på for at få mest ud af sine anstrengelser.

Jeg kan varmt anbefale at købe kurset. Det er alle pengene værd, og guld værd i en jungle af mange misvisende råd og halvbagte løsninger på markedet.

Helle, du er så god til at sætte dig ind i lytterens sted


Susanne Vang Søgård Ernæringsterapeut og forfatter

Inden Facebook-kurset i markedsføring havde jeg ikke en virksomhedsside, men jeg fulgte de fine instruktioner skridt for skridt. Så nu er den lavet 🙂

Helle, du er så god til at sætte dig ind i lytterens sted, på trods af at vi sidder med hver vores baggrundsviden.

Jeg er 100 pct. tilfreds. Det indfriede mine forventninger. Tak!”

Pris 4597 inkl. moms

Eller betal over 3 måneder